Mitä teemme

Mitä teemme

Rotarytoiminta alkoi eri ammatteihin kuuluvien henkilöiden lounailla, joilla pyrittiin edistämään ystävyyttä, rakentamaan yhteyksiä yli ammattirajojen ja parantamaan liikemiesmoraalia. Myöhemmin mukaan tuli hyväntekeväisyystoiminta.

Rotarina on mahdollisuus toimia, vaikuttaa ja tehdä hyvää. Lisäksi siinä saa mahtavan sosiaalisen verkoston ja elinikäisiä ystäviä niin kotipaikkakunnalta kuin maailmanlaajuisesti. Voit myös verkottua oman harrastuksesi jakavien muiden rotareiden kanssa rotareiden moninaisissa kansainvälisissä harrastusryhmissä.

Rotaryklubit kokoontuvat joko viikoittain tai rotaryklubin harkinnan mukaisesti harvemmin. Toteutamme palveluprojekteja ja tuemme humanitaarisia projekteja koordinoivaa Rotarysäätiötä. Saamme viikkokokouksissamme kuulla mielenkiintoisia esitelmiä. Koulutamme jäseniämme eri tehtävissä toimimisen kautta ja kehitämme heidän eettistä johtajuuttaan.

Haluamme rotareina vaikuttaa ajankohtaisiin haasteisiin. Tartumme toimeen pysyvien muutosten aikaansaamiseksi – ympäri maapalloa, yhteisöissämme ja itsessämme.

Share This