Tuemme nuorisoa


Rotarien yksi näkyvimmistä ohjelmista on nuorisovaihto. Vuosittain yli 8000:lle nuorelle maailmassa tarjoutuu mahdollisuus tutustua Rotary-järjestön välityksellä vieraaseen kulttuuriin muutaman viikon, kuukauden tai kokonaisen kouluvuoden ajan.

Rotaryn nuorisovaihto-ohjelma on turvallinen ja edullinen. Turvallisuus perustuu kaikkien ohjelmaan osallistuvien osapuolien perehdytykseen ja koulutukseen sekä vapaaehtoistoimijoista rakentuvaan turvaverkkoon. Isäntäperheet tai Rotary- klubi eivät saa korvausta oppilaan ylläpidosta tai majoittamisesta.

tuloksena syntyy usein vuosikausia kestäviä kansainvälisiä ystävyyssuhteita vaihdossa mukana olleiden henkilöiden ja perheiden kesken.

Isäntäperheeksi

Vaihto-oppilastoimintamme perustuu vapaehtoisuuteen ja tarvitsemme joukkoon myös vapaaehtoisia isäntäperheitä, joilla on mahdollisuus tarjota koti Suomeen saapuvalle vaihto-oppilaalle 2..4 kuukauden ajaksi. Isäntäperheenä toimimisesta löydät lisää tietoa oheisesta Isäntäperhe-esitteestä. Jos vaihtoperhetoiminta kiinnostaa sinua, ota yhteyttä nuorisovaihtoasiamieheen!

Lue lisää